En toen bleek Wiske een Suske te zijn!

25 Mei

Ik had veel zin om de gynecoloog van mijn zus even te bellen en haar te vragen waar ze haar opleiding genoten had? En of ze eigenlijk wel goed wist wat ze zag op die echo? Kon ze het hele zootje wel interpreteren zoals het moest? Maar feitelijk deed het er niet toe. Feitelijk verwacht mijn zus een jongen en geen meisje, zo blijkt uit het wel heel pientere interpretatievermogen van de andere gynecoloog die vandaag de uitgebreide echo deed. Wiske is eigenlijk een Suske!

Zus en schoonbroer waren over the top! Zij wilden eigenlijk altijd al een jongen maar hadden zich natuurlijk al neergelegd bij het meisje en dankten de heer dat het kindje gezond was. Nu dat het dan toch een jongen blijkt te zijn, zijn ze helemaal in de wolken. Binnen 30 jaar zijn zulke verhalen helemaal gedateerd want dan kiezen we gewoon allemaal wat we graag willen, ethisch verantwoord of niet. Of denken jullie nog altijd dat Victoria Beckham’s vierde kind ‘per chance’ een meisje was? No way, meisje op bestelling, I say!

Marie en ik kochten al de allerschattigste kleertjes voor Wiske. Dat wordt dus weer een tripje naar onze vrienden van F&F in Hasselt – waar ik eigenlijk toen al heel stoere babyjongenskleertjes gezien had! Het setje meisjeskleren kan misschien in de toekomst nog gebruikt worden … of wordt netjes als cadeautje verpakt bij één of andere gelegenheid. De roze knuffel wil meter wel houden, hij krijgt er dan een blauw vriendje bij 🙂

Moraal van het verhaal: nooit het vel van de beer verkopen voor hij geschoten is. Of zoiets toch 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: