Déjà-vu Nijntje

22 Mei

Gisterenavond hadden Marc en ik een serieuze déjà-vu. Twee jaar geleden waren we Kamiel zijn Nijntje kwijt. Dat verhaal kende een happy end toen we Nijntje na ongeveer 1 jaar in de kelder terugvonden.

Gisteren ging Kamiel slapen en alhoewel hij zijn Nijntje de laatste tijd minder nodig heeft (nadat hij zijn tutje aan de Sint gaf) wilde hij hem toch bij hem in bed. Normaalgezien ligt Nijntje ook altijd in zijn bed of beneden in de zetel. Maar nu vonden we Nijntje niet onmiddellijk. Na 3 kwartier zoeken (en ondertussen hield een wakkere Kamiel de wacht in zijn bed) besloten we toch eens buiten gaan te kijken. En daar lag Nijntje op het gazon! Bleek dus dat Nijntje zondagnamiddag mee naar buiten geglipt was en dat hij daar van toen al op het gras lag. Hij heeft zondagavond dus enkele regenbuien over zich heen gekregen en heeft gisteren de ganse dag in de hete zon liggen bakken. Wel een geluk dat hij niet meegenomen is door een zwerfkat of een kraai!

Weer een happy end dus! Maar wel een stikvermoeide Kamiel vandaag … ah ja, het was al 21.40 u vooraleer Nijntje weer bij hem lag.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: