Carnavalskriebels

11 Feb

Marie wilde persé weer eens naar de carnavalshop voor een nieuwe carnavalsoutfit. Moeder zuchtte (wegens allergisch aan carnaval) en zwichtte gedeeltelijk. Geen nieuwe outfit maar wel accessoires. Na veel vieren, vijven, zessen en zevens (wegens dochter die veel moeite heeft met kiezen) koos ze een glitterhoed, boa, oorbellen en zonnebril en besloot als fashionista in de stoet mee te stappen. “Nu nog veel make-up en bloedrode nagellak”, zei ze. Meter had haar bedenkingen: “Hopelijk ziet ze er niet uit als een dame van lichte zeden”, vroeg ze zich af. We zullen ons best doen, meter, om het binnen de perken te houden. We willen geen klachten horen …

Kamiel zag al die carnavalstoestanden niet zo echt zitten. Hij zuchtte al even hard als mama toen ik zei dat zus en ik naar de carnavalshop gingen. “Ik wil gewoon een dier zijn”, zei hij. En zo geschiedde. We kochten een überschattig tijgerpakje voor onze stoere broer. Hij was blij! Superblij!!!

Volgende vrijdag is het dan kindercarnavalstoet op school. De kleuters trekken gewoon het blokje rond. De lagere school doet een paar straten meer aan. En dat alles onder de professionele muzikale leiding van Radio Lorali Linkhout! Ambiance verzekerd 🙂 Hopelijk vriest het niet meer want die kleinsten zijn heel snel verkleumd. En mama ook … Daarna krijgen ze van de ouderraad op school een lekkere pannenkoek! En daarna is het vakantie!

Alaaf!!!

 

(Voor alle duidelijkheid: dit is niet onze Kamiel maar een andere stoere tijger. Het is wel hetzelfde tijgerpakje!)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: