Groeien

6 Jun

En dat Kamieleke blijft maar (op)groeien!

De twee voorgaande weken hielden wij ons vooral bezig met hem te prijzen en te belonen omdat hij geen pamper meer droeg ’s nachts en zijn bed grotendeels (1 groot en 1 kleiner accident) droogbleef. We kochten hem na veel zagen en zeuren vorige vrijdag dan zijn Playmobil-beloning maar moesten hem zaterdagmorgen toch weer berispen toen zijn bed weer nat was. En we voegden de clausule ‘het Playmobil speelgoedje is geen verworven recht voor de toekomst’ toe aan zijn ‘geen-nat-bed-meer’-contract.

Vorige zaterdag besloot hij dan dat die twee kleine steunwielekes van zijn fiets moesten. Afin, wij besloten dat eigenlijk en hij besloot dan maar om ons gelijk te geven en binnen de 8 minuten nadat die wielekes verdwenen waren te fietsen gelijk Tom Boonen het nooit gedaan heeft. Voordat we ons nog maar rechtzetten om hem te gaan helpen met fietsen zonder steunwielekes, fietste meneer heen en weer over het gazon! Piece of cake, fluitje van een cent, easy peasy!

We slaakten een zucht van verlichting want onze lieve Marie deed ons anderhalf jaar achter haar na hollen vooraleer ze de fietsbeginselen onder de knie had …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: