Eindejaarsimpressies

28 Dec

Ah ja he … de Sint kwam ook nog. Hier een indruk van hoe wij de ongeveer 3 weken voor 6 december overbrugd hebben: elke avond een wortel en suikerklontjes bij de schoenen. Al dan niet met wish list. En winterschoenen afgewisseld met sandalen – dit bleek heel belangrijk voor Kamiel! Op de achtergrond ziet u het speelgoed dat de Sint vorig jaar bracht. Opmerkingen van mama dat de Sint misschien niks ging brengen omdat er toch al genoeg speelgoed stond werden op hoongelach onthaald …

De Sint besloot mijn opmerkingen ook te negeren en bracht toch een berg speelgoed. En snoep … Waarop we de week erna naar de tandarts trokken om bij Marie het zoveelste gaatje te laten vullen.

Tussen Sinterklaas en Kerstmis genoten we van Marie’s achtste verjaardag. Foto’s hiervan volgen nadat ik moeke’s camera kan bemachtigen. Jullie kunnen je nu misschien (al watertandend) verheugen op de rooooooze Hello Kitty taart mét roooooooze macarons de Paris!

Er viel zoveel sneeuw dat de mannen in onze straat in een ijverig moment besloten een ‘sneeuwman’ te maken. Eigenlijk maakten ze meerdere sneeuwmannen maar deze – laten we hem een stalagmiet noemen – was ongeveer 4 meter hoog. Na enkele dagen besloot de figuur dat het genoeg geweest was en smakte hij tegen de grond. Dag vreemde man …

Kerstdag vierden we bij moeke en ake. Verder geen commentaar bij deze foto. Niets over de decadentie aan kadootjes. Enkel dit: spot the Christmas tree! Zielig he?

En dan de verrassing van de avond … Kamiel helpt nonkel Sven bij het openen van zijn pakje. Groot is zijn verbazing als er een playmobil doosje tevoorschijn komt. ‘Maar Sveeeheeen, ik hou ook heel veel van playmobil hoor!’ Het foppakje wisselde van eigenaar en Kamiel blij! Een paar minuten later mag Kamiel een pakje van meter openmaken. Komt daar toch niet hetzelfde playmobil doosje tevoorschijn zeker! Commentaar van Kamiel: ‘Nu heb ik genoeg hondehokjes en puppies he mama?’. Ik denk het ook zoon!

Verdere eindejaarsimpressies volgen na oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.

Maar voor 2011 wensen wij jullie alvast:

Tijd, om van de kleine dingen te genieten

Rust, om stil te staan bij mooie momenten

Sterkte, om tegenslagen te overwinnen

Vriendschap, om jullie hart te verwarmen

Humor, om wat somber is in te kleuren

Sabine, Marc, Marie en Kamiel

Advertenties

2 Reacties to “Eindejaarsimpressies”

  1. kientjes 28 Dec 10 bij 8:35 pm #

    Voor jullie ook van dat!

  2. Els 29 Dec 10 bij 1:30 pm #

    LOL! Zie trouwens dat wij dezelfde wensen gevonden hebben, hihi…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: