Die ene seconde

28 Sep

Marie is helemaal in de ban van Junior Eurosong 2009. En ik ook …

Vorig jaar keken we een paar keer en zagen we ook de finale waar Oliver won. Toen was Marie vooral fan van Didier en Charlotte. Dit jaar ligt het iets anders. Alhoewel we zaterdagavond een smsje verstuurden voor Laura (die uiteindelijk ook gewonnen heeft) waren we stiekem allebei fan van Sepp ’n Sigi met hun wondermooie ‘Die ene seconde’. We vielen net niet flauw toen ze hun liedje in de finale nog eens mochten brengen en we slaakten allebei een zucht toen Sigi met zijn vingertje die ene seconde aangaf. Marie is verliefd op Sepp en ik … op Sigi! Knappe jongens, allebei.

Spijtig dus dat ze niet gewonnen hebben. Maar met Laura gaat wel de beste kandidate naar Kiev voor het Junior Eurovisiesongfestival. En hopelijk haalt het kind daar prachtige resultaten.

En Marie en ik kijken uit naar de eerste week van november, dan zijn het Halloweendagen in Plopsaland De Panne. We verblijven dan nog een paar daagjes aan zee en gaan zeker op één van de nocturnes nog eens naar Plopsaland. De Junior Eurosong finalisten zijn er dan ook en geven ’s avonds een concert op het plein. En wij staan op de eerste rij!

Advertenties

Eén reactie to “Die ene seconde”

  1. Els 28 Sep 09 bij 8:22 pm #

    Big fun verzekerd!

    Mama was ook gecharmeerd door Sepp ’n Sigi, maar Lena is grote Laura-fan. Ze kreeg het naar eigen zeggen warm en koud tegelijk toen ze Laura voor het eerst hoorde zingen en mobiliseerde zelfs haar tante Sofie om te televoten. Jesse kreeg er kriebeltjes van (kippenvel) en mama en papa hielden het niet droog. In haar classico-versie hoor je nog beter goed goed dat kind kan zingen. Het zal je dochter maar wezen!!
    (Een leerling uit mijn klas van vorig jaar staat elk weekend in The Sound Of Music als zoveelste Von Trapp-zoon; zou er eigenlijk willen naar gaan zien, maar ik wil al zoveel ;-))

    grts!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: