Het zijn lange dagen …

22 Aug

Zo alleen met de 2 kinderen. Marc heeft zijn droomjob gevonden en omdat hij zich zo snel mogelijk moet inwerken, maakt hij lange dagen. Van half acht ’s morgens tot half acht ’s avonds. Best wel lang maar voor Marc is het net alsof hij elke dag naar de speeltuin mag. Hij klaagt niet.

Ik wel. Niet dat we hem zijn droomjob niet gunnen, maar het zijn lange dagen zo zonder papa. En met alleen mama om de kids te entertainen. En als die kids dan eens leuk zouden samen spelen … niet hoor! Telkens ze samen beginnen te spelen, fietsen, trampoline-springen kan je je wekker erop gelijk zetten dat er na 10 minuten wel eentje begint te brullen. Ofwel komt Kamiel helemaal onder de modder binnengestrompeld omdat zijn zus nu eenmaal de sterkste is en hij zijn schep niet zonder slag of stoot wil afgeven. Ofwel komt Marie binnengecrosst omdat Kamiel haar met die bewuste schep op het hoofd wil meppen. Tsss ….

Het leeftijdsverschil is nu eenmaal te groot: 4 jaar en 3 maanden. De interesses liggen te ver uit mekaar. En dus bestaan mijn dagen momenteel uit scheidsrechter spelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: