’t Zeetje

7 Aug

Mallorca lag nog maar net achter ons en toch leek het al zo lang geleden! En daarom besloten mijn mama, zus en ik en de kids nog een paar dagen zee mee te pikken. We vertrokken vorige maandag en kwamen woensdagavond terug. En wonder boven wonder: het weer was fantastisch! Volop zon – tot woensdagnamiddag toen het lichtjes begon te regenen.

We boekten twee kamers in Hotel Van Bunnen, een basic maar proper hotelletje op amper 200 m van het strand. We spendeerden veel tijd op het strand – natuurlijk! – en ’s avonds na het eten flaneerden we op de dijk. Het was leuk!

051

052

057

065

Advertenties

2 Reacties to “’t Zeetje”

 1. petra 10 Aug 09 bij 10:52 am #

  Per toeval via Inge jou teruggevonden, hoop dat je het niet erg vind dat ik ga mee lezen, waar was je aan zee, wij hebben het laatste weekend augustus, gisteren geboekt in Bredene, kinderen en ik houden van de zee papa minder dus die gaat niet mee! Hoe is het voor de rest? Hoor regelmatig via Estel nog wel dingentjes van jouw maar dat je een blog had heeft ze mij nooit gezegd.

  • sabine2302 11 Aug 09 bij 1:59 pm #

   Hey Petra, lang geleden!

   We zaten in Knokke, in hotel van Bunnen. Wij hebben heel goed weer gehad, vooral maandag en dinsdag. Woensdag was minder, met regen in de namiddag.

   Alles goed hier. Ik zit momenteel nog altijd zonder werk (ontslagen bij DHL) en dus hebben de kids een leuke zomer zonder al te veel opvang. Marc heeft zijn droomjob gevonden, hij werkt nu in een BMW garage als general manager. Heel content … !

   Groetjes en nog veel leesplezier he!
   Sabine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: