Holiday!

25 Jul
Het is weer voorbij … die mooie vakantie! Niet de zomer, hoop ik. Alhoewel het weer ons donderdag geen warme thuiskomst bezorgde. Toen de piloot na de landing even vermeldde dat het ‘slechts’ 16 °C was, schoot iedereen in het vliegtuig in de lach. Wij kwamen immers van 38,5 °C!            
                                                                      
Het was weer zalig in hotel Iberostar Albufera Park/Playa! Ondanks het vroege vertrekuur (om 03.00 u werden we al opgehaald en om 07.00 u vertrok eindelijk onze vlucht na een uurtje oponthoud door een ‘technisch’ mankement) waren we heel blij toen de bus ons aan de receptie van Albufera Park afzette. De vriendelijke mevrouw bood ons een glaasje cava of fruitsap aan en na een paar minuutjes bekomen kregen we ons kamernummer. Of toch niet …? Vorig jaar verbleven we in Albufera Playa – dit hotel heeft enkel tweepersoonskamers. We mochten toen niet in Albufera Park (appartementjes) verblijven omdat Kamiel geen 2 jaar was. Raar, ik weet het. Dit jaar wilden we weer naar Albufera Playa (omdat dit hotel iets rustiger is dan het zusterhotel) maar net omdat Kamiel nu wel 2 jaar is mocht dat niet meer op 1 kamer – wegens de brandveiligheid. Twee tweepersoonskamers zagen we niet zitten wegens te hoge prijs … Albufera Park dus, een appartementje. Tot hier de moeilijke uitleg …

De vriendelijke mevrouw vertelde ons dat ze voor ons een appartementje geboekt had op de benedenverdieping (wij hadden specifiek op de bovenste verdieping gevraagd) in blok 2 (wij hadden 1 gevraagd, zucht). Maar er was nog een andere optie: we konden ook 2 tweepersoonskamers krijgen in Albufera Playa – met verbindingsdeur weliswaar. Huh? Aan dezelfde prijs als een appartementje? Vragen om uitleg werden heel omslachtig beantwoord zonder ons iets te verduidelijken. De vriendelijke mevrouw ging even met me mee om beide opties te bekijken. Leuk hoor … in mijn jeans, polo, met mijn handbagage op mijn arm en met steunkousen onder mijn jeans eerst naar de ene zijde van het complex en dan door de tuinen, langs het zwembad en de bar naar de andere zijde van het complex. Het zweet stond in mijn schoenen en liep langs mijn gezicht! Even de opties vergeleken en toch gekozen voor de twee aparte kamers. Twee volwaardige bedden, twee kleerkasten, twee badkamers. En als de kinderen stout waren kon de verbindingsdeur dicht! Jippie!

Vanaf dat moment kon de vakantie niet meer stuk. Ik kan hier natuurlijk vertellen hoe lekker het eten was, dat het zwembad heel leuk was, dat het weer (buiten 2 mindere dagen) heel goed was, dat de kindjes zich geamuseerd hebben en dat wij ook genoten hebben. Maar dat spreekt allemaal voor zichzelf denk ik. En deze foto’s spreken ook voor zichzelf:

DSCN0382

It feels like coming home …

DSCN0063

Nog wat wittekes de eerste dagen …

DSCN0088

Poep omhoog …

DSCN0145

Door de duinen naar het strand …

DSCN0155

Marie kiest een lekker vieruurtje …

DSCN0228

Hét hoogtepunt van Kamiel zijn vakantie: paardje rijden!

DSCN0161

Prinses Marie …

DSCN0323

En efkes daarna was Kamiel zijn broek nat …

DSCN0333

Chocoladefondue … heerlijk!

DSCN0372

Marie start de dag met een stevig ontbijt …

DSCN0080

Het was er soms heel warm …

DSCN0390

Beetje vermoeid naar de avondanimatie kijken …

Advertenties

3 Reacties to “Holiday!”

  1. Els 25 Jul 09 bij 6:04 pm #

    Ziet eruit als een zalige vakantie!!

  2. sophie buekers 26 Jul 09 bij 11:51 am #

    ziet er zalig uit !

  3. Cindy 5 Aug 09 bij 4:49 pm #

    Ooo mooie foto’ s! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: