Communie

27 Mei

Onze dochter mag eindelijk hosties tot zich nemen. En dat is ongelofelijk belangrijk hoor! Het was het hoogtepunt (voor haar dan toch) van de hele misviering. De pastoor die zijn glimmende kelk bovenhaalde en ieder kind een hostie gaf. Glunderende gezichten, je had het moeten zien!

Tweede hoogtepunt van de dag was de pinky roze nintendo DS Lite die Marie kreeg als cadeau. Blij dat ze was! De spelletjes van Dora, Little Pet Shop en Mario werden goedgekeurd en ze heeft het ding de hele namiddag niet meer losgelaten. De andere cadeautjes verdwenen een beetje op de achtergrond maar werden zeker niet vergeten. Dankjewel allemaal!

Marie heeft dus haar communie gedaan. Nu, een week later, valt de spanning wat weg en kan de rust weerkeren. Het is hectisch geweest, vooral de dagen voor het grote feest. Ik denk toch dat we bij Kamiel zijn communie eens gaan nadenken over een feest in een zaal of restaurant. Minder stress vooraf, minder organisatie, minder werk en opruimen nadien. Maar het was leuk thuis in ons tentje onder een stralend zonnetje. Marie genoot van de aandacht en de cadeautjes. En wij genoten van het lekkere eten en drinken.

Moet ik nog zeggen dat wij onze dochter de mooiste van allemaal vonden? Een paar foto’s uit de fotoshoot vooraf en een paar indrukken van de leuke dag zelf.

DSCN2945

DSCN2958

DSCN2985

DSCN2997

DSCN3015

Zie die glunderende gezichtjes …

DSCN3038

Zoek Marie …

DSCN3048

Opa (80) doet een dutje. Bomma (91) heeft dat nog niet nodig hoor …

DSCN3069

Het lammeke … geen bloederige toestanden. Gewoon lekkere chocolade.

DSCN3076

Jammie!

DSCN3083

En ze amuseerde zich …

DSCN3092

Nog eventjes zwieren voor het slapengaan …

We hadden een springkasteel gehuurd voor 1 dag. Bleek dus dat het springkasteel mocht blijven staan tot zondagavond. Fun!!!! Vrijdag lieten we een paar vriendjes komen om mee te springen.

DSCN3097

DSCN3101

De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue samen met Maarten, Rune, Sandra en Ben. En het ‘toetje’ mocht ook niet ontbreken. Vier op een rij!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: