Writer’s block?

9 Mei

Nee, we zijn zeker niet naar verre oorden verhuisd of van de aardbol verdwenen. We leven nog hoor. Maar er is weinig of niks te vertellen op dit moment. The future will bring more: morgen moederdag, binnen anderhalve week Marie’s communie, het dansoptreden van de dansschool, schoolfeest, etc. Allemaal binnen dit en een maand. En dan volgen er meer blogjes natuurlijk, en foto’s in overvloed! Beloofd!

Het is ook zo druk nu. Het communiefeest moet nog voorbereid worden. De foto’s zijn eindelijk vorige week genomen, nu moeten de bedankkaartjes nog gemaakt worden. Ah ja, de self-made mama die ik ben he … 🙂 En dan de grote dag op 21 mei. Marie weet al wat ze moet lezen in de mis en is super-enthousiast. De kinderen hebben allemaal een CD gekregen met de liedjes die in de mis gebracht worden en daar danst ze nu de hele dag op rond. De teksten kent ze vanbuiten, dus ze zal zeker geen mal figuur slaan in de mis. Nu enkel de zenuwen nog wat onder controle proberen te houden.

Kamiel zit in een wat mindere periode. Hij heeft vorige week een lichte bronchite gehad en sukkelt maar wat verder. Groene snottebellen, droge hoest tot overgeven toe, veel wakker ’s nachts. Hopelijk doet het zonnetje haar werk een beetje beter de komende dagen (en op 21 mei!!!) en kan hij vitamientjes beginnen opslaan. Hij eet ook veel minder en lijkt me toch een beetje vermagerd. Daarbuiten tettert hij nu ook de oren van ons hoofd. Monnes (camions), paardjes, sjiene (machines), taktor (tractors), veutjes (veulentjes bij ons in de wei), enz. En hij kijkt enorm uit naar de geboorte van het veulentje bij tante Bien. Telkens de kindjes buiten mogen, staat hij aan de draad van de wei naar de paardjes te kijken. Elke morgen dezelfde vraag: “Pinie veutje bore? (Is Queenie haar veulentje al geboren?)”. We kijken allemaal uit naar de suikerbonen …

Dus, aan mijn trouw lezerspubliek: nog efkes geduld en we schieten weer in gang.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: