Thuis

5 Mrt

We hebben gisterennamiddag uitgecheckt in Hotel Virga Jesse. De baxter mocht er gisterenmorgen al vanaf omdat ze zelf goed dronk en al iets gegeten had en de dokter heeft haar dan rond de middag ‘ontslagen’. Er was geen aanwijsbare reden voor haar maagfalen. Een ‘gewone’ buikgriep. Hij vroeg wel of ze dit al eens eerder gehad had – neen dus. Dan was het nog even wachten totdat de verpleegster haar infuus kon losmaken (amai wat een ‘plakkers’ dat daar rond dat kleine armpje zaten). En dan naar huis! Joepie!

Niks joepie! Ze heeft van in het ziekenhuis (met veel toeschouwers) tot thuis geweend dat ze wilde daar blijven. Oh boy, soms kunt ge er echt geen hoogte van krijgen hoor. Maandagavond toen ze zo zielig op Spoed lag, wilde ze weer naar huis en vroeg ze of ze dinsdag naar school mocht en gisteren het totaal omgekeerde. Pfff! Ik heb haar dan maar uitgelegd dat haar gedrag heel erg was ten opzichte van de andere kinderen die gisteren nog niet naar huis mochten.

Blijkbaar voelde ze zich ineens heel veel beter – ze is ook spontaan naar de speelzaal gelopen (helemaal in haar eentje!) – en zag ze die extra aandacht van de clini-clowns en de mevrouw van de speelzaal wel zitten. Precies of we dat kind wegtrokken uit een leuke omgeving om naar een slechte thuis te gaan!

Nu geniet ze nog van een dagje thuis met mama en morgen gaat ze weer naar school. Met heel veel verhalen voor de juf en de kinderen! Ze wil ook haar armbandje niet uitdoen want dat moet nog getoond worden, de plakkerkes mogen nog niet van de prikwondjes en zelfs de sporen van de grote plakkers mogen we niet afwrijven … Drama Queen in het kwadraat!

En voor ons gaat het normale leven verder. Enfin, voor mij niet echt want ik trek deze namiddag naar de huisarts met felle buikkrampen. Precies of ik nog eens moet bevallen (zonder zwanger geweest te zijn). Een medisch wonder?

Advertenties

Eén reactie to “Thuis”

  1. Inge 5 Mrt 09 bij 3:41 pm #

    Allee, das ook weer achter de rug. Voor Marie dan toch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: