Vakantieherinneringen

8 Sep

Het is vandaag exact 1 maand geleden dat wij met ons gezinnetje terugkeerden van een super-vakantie in Mallorca. Ons ‘bruin’ is al afgeregend (kan niet anders met het weer van de voorbije dagen …) en we zijn al helemaal terug gewoon aan ons drukke dagdagelijkse leven, maar … minstens 7 keer per dag (in mijn geval toch, voor Marie wel 40 keer per dag) denk ik terug aan onze vakantie.

Het was leuk. Dat zegt het allemaal. Ik kan niet zeggen dat het heel ontspannend was want met 2 kinderen onder de 10 kan je niet echt ontspannen denk ik. Maar gewoon even niet moeten denken aan koken, poetsen, strijken, winkelen, werken … En dat in een omgeving die zo wondermooi was. Het hotel lag in een prachtige tuin met veel palmbomen, overdekte schaduwplekjes, minutieus aangelegde perkjes … zie hier:

Het hotel ligt ook vlak aan het strand

Het eten was er heerlijk, de mensen waren heel vriendelijk – vooral het animatieteam deed zijn best om iedereen te amuseren. Marie was op het einde niet meer weg te slaan van Romy – één van de animatrices.

Elke avond waren er speciale shows (hierboven deed Romy dus mee in The Lion King) en die waren van hoogstaande kwaliteit. Marc en ik zijn nooit zo’n echte animatie-adepten geweest. Wij kozen vroeger liever een hotel zonder animatie want meestal trokken die shows op niks en vonden we het gewoon vervelend dat je niet eens iets tegen mekaar kon zeggen van het lawaai. Maar ons hotel was een Iberostar hotel en die dragen animatie heel hoog in het vaandel. Alles was perfect georganiseerd: de shows, de kinderanimatie, de sport.

De kinderclub (mini’s van 4-7 jaar) werd geleid door Paco. Nu, de eerste keer dat wij Paco zagen keken Marc en ik mekaar met een veelbetekenende blik aan van ‘ah ja … zo ene’. Laat ons zeggen dat Paco nogal veel gevoel voor drama had en dat dames hem geen zier interesseren. Get it? Maar hoe hij omging met de kinderen … nooit gezien! Hij kon een groep van 20 mini’s feilloos in het gareel houden. Zonder lastig te zijn, zonder te moeten roepen (allez, hij moest wel roepen soms omdat dat bij zijn act hoorde). Hier zie je hem in actie – hij staat links:

Maar het was niet alleen het hotel wat onze vakantie zo leuk maakte. De sfeer, het zalige weertje, het lekkere eten, en onze schattige kindjes…

Nog een paar impressions:

Wij zijn twee vrienden … jij en ik!

Hoeba hoeba hoeba hop hop hop …

En hou er nu mee op op op!

Uitzicht vanuit het strandrestaurant

Onze strandgirl …

En onze strandboy – let op de drinkbeker vol zand, de handen vol zand. Hij at zelfs chipsjes die in het zand gelegen hadden … juk!

 

Advertenties

Eén reactie to “Vakantieherinneringen”

  1. sophie 11 Sep 08 bij 4:03 pm #

    waaaah! ziet er zalig uit!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: