Kadulleke

25 Aug

Het Kadulleke in Diest opende dit weekend zijn nieuwe winkel. Sven en Hilde maakten hun droom waar en veranderden hun babyspullen en geboortelijstjes-winkel in een heus speelgoedparadijs voor jong en oud. Naast het speelgoed vind je er ook decoratie-artikelen voor de kinderkamers en leuke, originele kinderkleding tot maat 140. Geen Barbie en Ken-toestanden en zeker geen Studio 100 invasie (joepie!) maar wel ‘ander’ speelgoed: ik heb er merken gezien die ik niet kende, speelgoed dat ik nog nooit gezien had maar wel al van droomde toen ik klein was, kortom het water liep uit mijn mond …

Marie en Kamiel hebben zich ook goed geamuseerd. Na het verdriet over het feit dat de clown met de ballonnen en de grimeuse al vertrokken waren (dat was ons argument om Marie mee te krijgen, grrrr) heeft Marie de hele winkel verkend. Maar ze was vooral boven niet meer weg te slaan: een verdieping met decoratie voor kinderkamers. En ze heeft gekozen … haar communie-kado voor volgend jaar: een zetel(ke) voor op haar kamer. Tja, meter, peter, grootouders, begin al maar provisie aan te leggen.

 

 

Kamiel heeft eerst een half uurke met een houten keukentje gespeeld: kastje open, potteke erin, kastje dicht, kastje open, potteke eruit, kastje dicht …. Daarna heeft hij alle aanwezigen getrakteerd op blauwe hielen en enkels door met een poppenbuggy door de winkel te sjezen. Wanhopige blikken negeerde hij, een paar aanmaningen om ermee te stoppen negeerde hij ook ferm maar toen we hem het buggyke afpakten liet hij zich niet kennen en zorgde voor +100 op de decibelmeter. Er zijn zeker vandaag een paar mensen die een stijve nek hebben, zo snel dat die hun hoofd omdraaiden toen Kamiel zijn keel openzette, dat kan gewoon niet gezond zijn.

Met een juwelenkistje en tutterketting zijn we dan naar huis gereden. En we gaan er zeker nog vaak op bezoek, het is een heel toffe winkel!

Ik weet het, reklam maken mag nie echt maar toch: www.kadulleke.be En ga er eens langs: je weet niet wat je ziet!

Advertenties

Eén reactie to “Kadulleke”

  1. Els 25 Aug 08 bij 11:07 am #

    Hey Sabine!

    Van genoten… Proficiat met je blog! Vanaf nu staat hij bij mijn favorieten.

    Groetjes van de Kiezel-club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: